Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Αντικαταβολή

Ο πελάτης πληρώνει τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών, κατά την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο του. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 1,50€.

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Αποδεκτές κάρτες: οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη κάρτα (prepaid) των διεθνών σχημάτων VISA, MasterCard, Maestro.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας και να μας αποστείλετε το καταθετήριο της τράπεζας με e-mail στη διεύθυνση siselshowroom@gmail.com .Στο καταθετήριο κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας. Η παραγγελία αποστέλλεται μόνο αφότου λάβουμε το καταθετήριο της τράπεζας μέσω e-mail.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 
ΙΒΑΝ: GR9301101840000018400167484

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR2401720210005021071579935

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΣΙΡΩΝΑ ΒΡΙΣΗΙΣ

*Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα εκτός των αναγραφόμενων, τα έξοδα και των δύο τραπεζών (τράπεζα αποστολέα-τράπεζα παραλήπτη) θα πρέπει να επιβαρύνουν τον εντολέα και κατά την διαδικασία καταχώρισης του εμβάσματος να κάνει την επιλογή στην επιβάρυνση εξόδων την ένδειξη της εκάστοτε τράπεζας (our ή εντολέα).